Ihlobano's Watch - Silly Rabbit, Ihlobano Is For Kids.

Kul att lära sig mer

När det kommer till böcker så finns det så mycket som man kan läsa och man kan lära sig så mycket roligt och intressant. Ja att läsa böcker är en av mina hobbys som jag tycker om och som jag gärna göra när jag har lite tid över.
Ja man vill ju gärna lära sig mer och ibland så vill man bara fly in i en annan tid och en annan värld för en stund. Och då är det ju jätte kul att kunna ta sig in i böckernas värld och bara njuta en liten stund.

Bra att hitta det man tycker om

Ja det är bra att hitta nån gren som man tycker om och som vill läsa. Det är ju så otroligt olika vad man tycker om och vad man mår bra av att läsa. Vissa vill gärna läsa romaner medan andra gärna läser någon fakta bok eller självbiografi. Ja det finns ju så mycket att välja på och det är ju så kul att det finns så mycket man kan välja på. Man kanske tycker om att läsa det som man håller på att plugga som ledarskapsböcker till exempel och det är ju toppen om man tycker att det är kul att läsa om det som man pluggar det är ju så man vill att det ska vara och att man ska tycka att det är kul och intressant så att man fortsätter och att man orkar att läsa om det i flera år som man ju ofta gör när man pluggar till något. Men ibland är det skönt att bara kunna läsa det som man tycker är avkopplande och som gör att man inte behöver tänka på något eller nåt sånt. Ja det är ju så kul att det är så mycket som man kan läsa och lära sig.